Inbouw cruise control Peugeot 108, Citroën C1 en Toyota Aygo

Cruise control
Veel auto’s zijn tegenwoordig voorzien van cruise control. Dit is een snelheidsregelaar waarmee de auto een constante snelheid behoudt en de bestuurder het gaspedaal niet hoeft te bedienen. Naast het comfort bespaart het ook brandstof.

 

Peugeot 108, Citroën C1 en Toyota Aygo
Deze modellen zijn fabriek-af niet leverbaar met cruise control (vanaf bouwjaar 2014). Vaak zijn de auto’s wel voorzien van een snelheidsbegrenzer. Dit is een hendel rechts achter het stuur, zie de foto hieronder.

 

Inbouw Cruise Control
Wij kunnen uw Peugeot 108, Citroën C1 of Toyota Aygo voorzien van cruise control. Er zijn hierbij twee mogelijkheden; het ombouwen van de snelheidsbegrenzer naar cruise control. Hierbij maakt u gebruik van de al bestaande hendel. Er zal een lampje achter het stuur komen zodat u kunt zien dat de cruise control aan staat, zie de video hieronder. Als uw auto niet voorzien is van deze hendel, dan zal er een nieuwe hendel geplaatst moeten worden.

 

 

Prijzen
Voor het monteren van cruise control in een Peugeot 108, Citroën C1 of Toyota Aygo vanaf bouwjaar 2014 hebben wij twee prijzen:

  1. € 449,- inclusief BTW en montage voor auto’s voor auto’s met snelheidsbegrenzer
     
  2. € 499,- inclusief BTW en montage voor auto’s zonder snelheidsbegrenzer

 

Vragen of afspraak maken
Voor vragen kan u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 038-4771324 of per e-mail via info@zielemanhasselt.nl. Een afspraak maken kan telefonisch of via deze website.